GRAIL Exhaust

Tysk kvalitet rakt igenom

En av våra största leverantörer GRAIL Exhaust handtillverkar fantastiska avgassystem i Tyskland med fokus på att ge din bil det perfekta ljudet. 

Deras avgassystem till bland annat Mustang GT har blivit enormt populära hemma i Tyskland och även USA med ventilstyrning som låter dig slå på och av den höga ljudnivån efter ditt behov. 

Dessa fantastiska system finns till flertalet bilar som ni hittar här på vår hemsida, vill du ge din bil det ljud den förtjänar, tveka inte utan lägg din beställning idag. 

PEDDERS Suspension & Brakes

Australiensk offroad erfarenhet

En av våra större leverantörer inom väghållning är Australiens nr.1 Pedders Suspension & Brakes som med sina över 70 år inom branschen producerar allt inom väghållning med hög kvalitet, man är verksamma inom flertalet olika racing team runt om i världen men har framförallt en fantastisk uppsättning alternativ till olika offroad fordon. 

Dessa fantastiska väghållningskit finns till flertalet bilar som ni hittar här på vår hemsida, Vill du ha den optimala väghållningen för din bil hör av dig till oss så hjälper vi dig. 

Instagram